ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση στο Γραφείο Κοιν. Υπηρεσιών – «Αν κατάφερνε να μπει μέσα θα μας σκότωνε όλους»

Επίθεση στο Γραφείο Κοιν. Υπηρεσιών – «Αν κατάφερνε να μπει μέσα θα μας σκότωνε όλους»

Επίθεση από αλλοδαπό δέχθηκαν γύρω στις 09:30 το πρωί οι λειτουργοί του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στα Πολεμίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό μετά από τηλεφώνημα για επίθεση στα Γραφεία. Αλλοδαπός σε έξαλλη κατάσταση έσπασε πόρτες επιτέθηκαν στο σημείο προκαλώντας διάφορες υλικές ζημιές.

Λειτουργός περιγράφει στην ιστοσελίδα μας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν από την ώρα της επίθεσης. «Δεχόμαστε επίθεση από αλλοδαπούς, είμαστε σε κατάσταση πανικού» μας περιγράφει λειτουργός του Γραφείου. «Είμαι μέσα αλλά είμαστε εγκλωβισμένοι στον πρώτο όροφο»

«Δεν κατάφερε να μας κτυπήσει. Αλλά…αν κατάφερνε να μπει μέσα θα μας σκότωνε όλους» σημείωσε στην ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια της επίθεσης λειτουργός.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας ο αλλοδαπός που προέβει στην επίθεση έχει συλληφθεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άλλοι αλλοδαποί οι οποίοι διαμαρτύρονται. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top