Καταδικάζει το συμβάν στα Πολεμίδια η Ζέτα - «Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια»

Καταδικάζει το συμβάν στα Πολεμίδια η Ζέτα - «Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια»

Θέση για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις ΥΚΕ Πολεμιδιών, πήρε η Υπουργός Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως «καταδικάζω απερίφραστα κάθε ενέργεια εναντίον λειτουργών του @MinLabourCY αποστολή των οποίων είναι η εξυπηρέτηση του κοινού. Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου προς τους λειτουργούς και ήδη ζήτησα άμεση ενημέρωση για το συμβάν.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες που συνάνθρωποί μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε βίαιη ή έκνομη ενέργεια εις βάρος λειτουργών μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE