ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακριβώς 73 χρόνια πριν, στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού.

Τότε, στις 4 Ιουνίου 1948, ο φίλαθλος γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας δρ Ματθαίος Παπαπέτρου συγκρότησε πλατιά σύσκεψη αθλητών και φιλάθλων με σκοπό την ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου, ακομμάτιστου και απόλυτα προσηλωμένου στην ιδέα του γνήσιου αθλητισμού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE