ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακριβώς 73 χρόνια πριν, στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού.

Τότε, στις 4 Ιουνίου 1948, ο φίλαθλος γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας δρ Ματθαίος Παπαπέτρου συγκρότησε πλατιά σύσκεψη αθλητών και φιλάθλων με σκοπό την ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου, ακομμάτιστου και απόλυτα προσηλωμένου στην ιδέα του γνήσιου αθλητισμού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE