ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακριβώς 73 χρόνια πριν, στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού.

Τότε, στις 4 Ιουνίου 1948, ο φίλαθλος γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας δρ Ματθαίος Παπαπέτρου συγκρότησε πλατιά σύσκεψη αθλητών και φιλάθλων με σκοπό την ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου, ακομμάτιστου και απόλυτα προσηλωμένου στην ιδέα του γνήσιου αθλητισμού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE