ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: Πρωταθλήτρια και Βασίλισσα 73 ετών! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακριβώς 73 χρόνια πριν, στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού.

Τότε, στις 4 Ιουνίου 1948, ο φίλαθλος γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας δρ Ματθαίος Παπαπέτρου συγκρότησε πλατιά σύσκεψη αθλητών και φιλάθλων με σκοπό την ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου, ακομμάτιστου και απόλυτα προσηλωμένου στην ιδέα του γνήσιου αθλητισμού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE