Συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις με Ρωσικά, Γραφικές Τέχνες και Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών

Συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις με Ρωσικά, Γραφικές Τέχνες και Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών

Με τα Ρωσικά, τις Γραφικές Τέχνες και την Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών-Πρακτικής Κατεύθυνσης (502, 506, 509, 510, 511, 513 και 507), συνεχίζονται σήμερα οι Παγκύπριες Εξετάσεις.

 
Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 11:00. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, στα Ρωσικά αναμένεται να παρακαθίσουν στην εξέταση 586 υποψήφιοι.
 
Αύριο Σάββατο εξετάζονται τα μαθήματα: Χημεία (08.00-11.00), Λατινικά (08.00-10.00) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, στο μάθημα της Χημείας αναμένεται να παρακαθίσουν 966 υποψήφιοι και στα Λατινικά 504.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE