Μετέφεραν μόσχευμα καρδιάς με τελικό προορισμό την Αθήνα

Μετέφεραν μόσχευμα καρδιάς με τελικό προορισμό την Αθήνα

Γέφυρα Ζωής στήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας «Ιάσωνας».

Η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων – ΜΑΕΠ, ανταποκρίθηκε άμεσα στη διάθεση του ελικοπτέρου και πληρώματος, για την επείγουσα αεροδιακομιδή μοσχεύματος (καρδιά), από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου παρέδωσε το μόσχευμα και την ιατρική ομάδα που το μετέφερε σε αεροσκάφος, το οποίο ανάμενε για αναχώρηση και παράδοση του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην Αθήνα.

Η επιχείρηση αεροδιακομιδής πραγματοποιήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σε αυτήν έλαβαν μέρος τρία μέλη της Μονάδας, συνδράμοντας στην όλη προσπάθεια για επείγουσα μεταφορά του μοσχεύματος και άμεση μεταμόσχευση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE