Μετέφεραν μόσχευμα καρδιάς με τελικό προορισμό την Αθήνα

Μετέφεραν μόσχευμα καρδιάς με τελικό προορισμό την Αθήνα

Γέφυρα Ζωής στήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας «Ιάσωνας».

Η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων – ΜΑΕΠ, ανταποκρίθηκε άμεσα στη διάθεση του ελικοπτέρου και πληρώματος, για την επείγουσα αεροδιακομιδή μοσχεύματος (καρδιά), από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου παρέδωσε το μόσχευμα και την ιατρική ομάδα που το μετέφερε σε αεροσκάφος, το οποίο ανάμενε για αναχώρηση και παράδοση του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην Αθήνα.

Η επιχείρηση αεροδιακομιδής πραγματοποιήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σε αυτήν έλαβαν μέρος τρία μέλη της Μονάδας, συνδράμοντας στην όλη προσπάθεια για επείγουσα μεταφορά του μοσχεύματος και άμεση μεταμόσχευση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE