Πούτιν: Πρέπει να βρούμε τρόπους διευθέτησης των διμερών σχέσεων στην Γενεύη με τον Μπάιντεν

Πούτιν: Πρέπει να βρούμε τρόπους διευθέτησης των διμερών σχέσεων στην Γενεύη με τον Μπάιντεν

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ότι στην συνάντηση που θα έχει στην Γενεύη στις 16 Ιουνίου με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, θα πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους διευθέτησης των διμερών σχέσεων, οι οποίες όπως ανέφερε βρίσκονται σήμερα σε "εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο".

 

Παράλληλα είπε ότι αναμένει η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε μια θετική ατμόσφαιρα χωρίς να περιμένει ότι θα υπάρξει κάποια τομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE