Τους… ΣΗΚΩΣΕ την τρίχα κάγκελο ο πιστός στρατιώτης Γιώργος Βασιλείου!

Τους… ΣΗΚΩΣΕ την τρίχα κάγκελο ο πιστός στρατιώτης Γιώργος Βασιλείου!

Θα μπορούσε να… εκδώσει και βιβλίο ο Γιώργος Βασιλείου, περιγράφοντας όλα αυτά που έζησε για εννιά χρόνια στον Απόλλωνα.

Στα 28 του χρόνια μετακόμισε από τον Άρη στον Απόλλωνα κι έμελλε το όνομα του να ταυτιστεί με την σύγχρονη ιστορία των κυανολεύκων της πόλης.

Δείτε τη συνέχεια στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.