Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη γκαράζ  ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3 με 4 Ιουνίου του 2021 άγνωστος διέρρηξε το γκαράζ του το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Αγίας Βαρβάρας στο χωριό Αργάκας, στο διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς.

Από το γκαράζ ο δράστης φέρεται να απέσπασε διάφορα εργαλεία του γκαράζ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου ο οποίος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE