Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη γκαράζ  ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3 με 4 Ιουνίου του 2021 άγνωστος διέρρηξε το γκαράζ του το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Αγίας Βαρβάρας στο χωριό Αργάκας, στο διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς.

Από το γκαράζ ο δράστης φέρεται να απέσπασε διάφορα εργαλεία του γκαράζ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου ο οποίος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.