Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε 25χρονος για υπόθεση διάρρηξης γκαράζ και κλοπής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη γκαράζ  ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3 με 4 Ιουνίου του 2021 άγνωστος διέρρηξε το γκαράζ του το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Αγίας Βαρβάρας στο χωριό Αργάκας, στο διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς.

Από το γκαράζ ο δράστης φέρεται να απέσπασε διάφορα εργαλεία του γκαράζ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου ο οποίος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE