Η 18χρονη Άννα απουσιάζει από χθες από το σπίτι της - Μήπως την έχετε δει;

Η 18χρονη Άννα απουσιάζει από χθες από το σπίτι της - Μήπως την έχετε δει;

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Άννας Μιχαήλ, 18 ετών, η οποία απουσιάζει από χθες 5/6/2021 το βράδυ, από την οικία όπου διαμένει στη Λευκωσία.

Η Μιχαήλ περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου, ενώ την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.