Καταζητείται η 22χρονη Άννα για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή - Στη δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της

Καταζητείται η 22χρονη Άννα για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή - Στη δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της

Η Αστυνομία καταζητεί την Άννα Κούρδουλου, 22 ετών, από τη Λευκωσία, φωτογραφία της οποίας δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής που διαπράχθηκε στις 4/6/2021 στην περιοχή Στροβόλου.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE