Λεμεσός: Υπάλληλος περιπτέρου απέτρεψε ληστεία – Απειλούσε με μαχαίρι ο ληστής, τον κυνήγησε με ξύλο ο περιπτεράς

Λεμεσός: Υπάλληλος περιπτέρου απέτρεψε ληστεία – Απειλούσε με μαχαίρι ο ληστής, τον κυνήγησε με ξύλο ο περιπτεράς

Δεν ήξερε που «χτυπούσε» ο ληστής και έφυγε τρέχοντας.

Επίδοξος ληστής με την απειλή μαχαιριού εισέβαλε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Φορώντας κουκούλα, μιλώντας με κυπριακή διάλεκτο και με την απειλή του μαχαιριού ζητούσε από τον υπάλληλο του περιπτέρου να του δώσει τα λεφτά του ταμείου.


Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου στην Αστυνομία, στην προσπάθεια του να αμυνθεί πρόταξε ένα κομμάτι ξύλο αναγκάζοντας τον ληστή να τραπεί σε φυγή πεζός.


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE