Λεμεσός: Υπάλληλος περιπτέρου απέτρεψε ληστεία – Απειλούσε με μαχαίρι ο ληστής, τον κυνήγησε με ξύλο ο περιπτεράς

Λεμεσός: Υπάλληλος περιπτέρου απέτρεψε ληστεία – Απειλούσε με μαχαίρι ο ληστής, τον κυνήγησε με ξύλο ο περιπτεράς

Δεν ήξερε που «χτυπούσε» ο ληστής και έφυγε τρέχοντας.

Επίδοξος ληστής με την απειλή μαχαιριού εισέβαλε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Φορώντας κουκούλα, μιλώντας με κυπριακή διάλεκτο και με την απειλή του μαχαιριού ζητούσε από τον υπάλληλο του περιπτέρου να του δώσει τα λεφτά του ταμείου.


Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου στην Αστυνομία, στην προσπάθεια του να αμυνθεί πρόταξε ένα κομμάτι ξύλο αναγκάζοντας τον ληστή να τραπεί σε φυγή πεζός.


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.