Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Θλίψη στην Πάφο μετά τον χαμό του πολύ αγαπητού γιατρού Μιχάλη Μάρκου.

Ο Δρ. Μάρκου από την Πάφο πέθανε σε ηλικία 66 ετών και ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πρόσφερε συνεχώς βοήθεια στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία του είχαν οι κάτοικοι της πόλης.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.