Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Θλίψη στην Πάφο μετά τον χαμό του πολύ αγαπητού γιατρού Μιχάλη Μάρκου.

Ο Δρ. Μάρκου από την Πάφο πέθανε σε ηλικία 66 ετών και ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πρόσφερε συνεχώς βοήθεια στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία του είχαν οι κάτοικοι της πόλης.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE