«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους γαλαζοκίτρινους.

Το φλερτ του αμυντικού τον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται σε «γάμο», αφού, έχει πάρει την ελευθέρα του από την Μαρίτιμο, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και βρήκε τη χρυσή τομή για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.