«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους γαλαζοκίτρινους.

Το φλερτ του αμυντικού τον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται σε «γάμο», αφού, έχει πάρει την ελευθέρα του από την Μαρίτιμο, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και βρήκε τη χρυσή τομή για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE