«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους γαλαζοκίτρινους.

Το φλερτ του αμυντικού τον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται σε «γάμο», αφού, έχει πάρει την ελευθέρα του από την Μαρίτιμο, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και βρήκε τη χρυσή τομή για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE