«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους γαλαζοκίτρινους.

Το φλερτ του αμυντικού τον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται σε «γάμο», αφού, έχει πάρει την ελευθέρα του από την Μαρίτιμο, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και βρήκε τη χρυσή τομή για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE