«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» η υπόθεση Καρώ – «Σμίγει» ξανά με Πουρσαϊτίδη

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους γαλαζοκίτρινους.

Το φλερτ του αμυντικού τον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται σε «γάμο», αφού, έχει πάρει την ελευθέρα του από την Μαρίτιμο, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και βρήκε τη χρυσή τομή για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.