Τρεις σεισμοί στην Κρήτη μέσα σε ένα τέταρτο

Τρεις σεισμοί στην Κρήτη μέσα σε ένα τέταρτο

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο τελευταίος σεισμός σημειώθηκε στις 7.35 το απόγευμα και είχε ένταση 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Έγινε αισθητός σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ο σεισμός ήταν χερσαίος και καταγράφηκε 21 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά της Άρβης (περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου) ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Είχαν προγηθεί δύο σεισμικές δονήσεις στην ίδια περιοχή. Η πρώτη στις 7.29 έντασης 2,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και στις 7.14 το απόγευμα με ένταση 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE