Αναβάλλεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε Παραλίμνι και Πρωταρά

Αναβάλλεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε Παραλίμνι και Πρωταρά

Η προγραμματισμένη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στις περιοχές Παραλιμνίου και Πρωταρά, που θα γινόταν αύριο Τετάρτη, από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, αναβάλλεται.
 

Όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, όταν θα επαναπρογραμματιστούν οι απαραίτητες εργασίες της Αρχής, θα ενημερωθούν έγκαιρα όλοι οι επηρεαζόμενοι κάτοικοι για την ημέρα και τη διάρκεια διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE