Αναβάλλεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε Παραλίμνι και Πρωταρά

Αναβάλλεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε Παραλίμνι και Πρωταρά

Η προγραμματισμένη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στις περιοχές Παραλιμνίου και Πρωταρά, που θα γινόταν αύριο Τετάρτη, από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, αναβάλλεται.
 

Όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, όταν θα επαναπρογραμματιστούν οι απαραίτητες εργασίες της Αρχής, θα ενημερωθούν έγκαιρα όλοι οι επηρεαζόμενοι κάτοικοι για την ημέρα και τη διάρκεια διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.