ΕΛΛΑΔΑ: Ηλικιωμένος επιτέθηκε με όπλο σε παιδιά γιατί τον πείραζε το παιχνίδι τους

ΕΛΛΑΔΑ: Ηλικιωμένος επιτέθηκε με όπλο σε παιδιά γιατί τον πείραζε το παιχνίδι τους

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο, στην Ελλάδα αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι των παιδιών.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατάφεραν με ψυχραιμία να αφαιρέσουν το όπλο από τον ηλικιωμένο ο οποίος φέρεται να έχει αντιδράσει και στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE