Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σε παράνομη είσοδο στο κτίριο της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου.

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα του κτιρίου, στο οποίο αυτή την ώρα υπάρχει κατάληψη από τα μέλη του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις μετά από πληροφορία για την κατάληψη.

Υπενθυμίζουμε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο με απόφαση του θα παραχωρούσε το κτίριο στον Δήμο Αμμοχώστου.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που μέλη εισχωρούν στο κτίριο:

Μάλιστα ο Δήμος προχώρησε και σε ανακοίνωση τύπου σχετικά με το θέμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE