Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σε παράνομη είσοδο στο κτίριο της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου.

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα του κτιρίου, στο οποίο αυτή την ώρα υπάρχει κατάληψη από τα μέλη του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις μετά από πληροφορία για την κατάληψη.

Υπενθυμίζουμε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο με απόφαση του θα παραχωρούσε το κτίριο στον Δήμο Αμμοχώστου.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που μέλη εισχωρούν στο κτίριο:

Μάλιστα ο Δήμος προχώρησε και σε ανακοίνωση τύπου σχετικά με το θέμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η αποχή που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη-Η απομάκρυνση των πολιτών από τις κάλπες και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Η αποχή που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη-Η απομάκρυνση των πολιτών από τις κάλπες και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Η αποχή στις βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο, δεν αποτελεί πλέον ένα δευτερεύον πολιτικό φαινόμενο. Τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα, επηρεάζοντας άμεσα τη δύναμη των κομμάτων, τη σύνθεση της Βουλής και συνολικά τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE