Λανσάρουν «τρίτο μάτι» για όσους δεν ξεκολλάνε από το κινητό

Λανσάρουν «τρίτο μάτι» για όσους δεν ξεκολλάνε από το κινητό

Σε αρκετούς θα έχει τύχει να αφαιρεθούν ενώ κοιτάζουν το κινητό τους όσο περπατούν, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν να... τρακάρουν με κάποιον τοίχο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βρεθεί μπροστά τους.

Τη λύση φαίνεται πως θα δώσει ο Παένγκ Μιν-Γουκ, ο οποίος λανσάρει το... τρίτο μάτι!

Ο Νοτιοκορεάτης σχεδιαστής δημιούργησε μία συσκευή που εφαρμόζει στο μέτωπο και διαθέτει ανιχνευτή που αντιλαμβάνεται πότε έχει χαμηλώσει το κεφάλι του ο χρήστης, ειδοποιώντας τον όταν φτάνει κοντά σε εμπόδιο!

«Είναι μία ματιά σε ένα μέλλον με ανθρώπους με τρία μάτια» σχολίασε ο ίδιος...

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE