Ελλάδα: Νιόπαντρο ζευγάρι μοίρασε γαμήλια γεύματα σε άστεγους

Ελλάδα: Νιόπαντρο ζευγάρι μοίρασε γαμήλια γεύματα σε άστεγους

Ένα ιδιαίτερο δώρο γάμου ζήτησαν ο Γιώργος και η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν η... βοήθεια της κυρίας Κυριακής Φράγκου.

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων» στη Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά τους, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν μπορούσε να φανταστεί τι ακριβώς την ήθελε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Εκείνη έτσι κι αλλιώς, βρίσκεται κάθε μέρα, όλη μέρα, στους δρόμους προκειμένου να εξασφαλίσει φαγητό για άστεγους.

Για τον Γιώργο Πάτη Φουντά και τη Μαρία Μίτσιου όμως, η κυρία Κυριακή Φράγκου ήταν ο διαμεσολαβητής τους ώστε να φτάσει η αγάπη τους στα χέρια των αστέγων.

Ο γάμος έγινε, το γαμήλιο τραπέζι επίσης και χωρίς δεύτερη σκέψη, Γιώργος και Μαρία, σε συνεργασία με την κυρία Φράγκου, έβαλαν μέσα σε κουτιά νόστιμα φαγητά και γλυκά
και βγήκαν στους δρόμους μαζί με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων κάνοντας ουσιαστικά «το τραπέζι» σε ανθρώπους που ζουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: e-loggos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE