Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωσε τον Δημήτρη Μάμα το Ανώτατο Δικαστήριο, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του, σχετικά με αγωγή που κινήθηκε εναντίον, 20 χρόνια πριν, από ύποπτο μουσικοσυνθέτης για παρενοχλήσεις γυναικών.

Μετά από απόφαση του πρωτόδικου Δικαστηρίου, ο ύποπτος πήρε αποζημιώσεις ύψους €130.000 συν έξοδα, τα οποία αφορούσαν σε δυσφήμιση του από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάμα και του τηλετυπικού σταθμού που εργαζόταν. Συγκεκριμένα κρίθηκε πως τα ρεπορτάζ ήταν «είδος σεναρίου σαπουνόπερας», καθώς υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο καθιστώντας έτσι απόλυτα τρωτό τον τρόπο παρουσίασης μιας είδησης, έστω και κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η απόφαση ανατράπηκε από το Ανώτατο, σημειώνοντας πως «δεν είναι ασυνήθιστο να παρατηρείται σε δημοσιεύματα τίτλοι και επικεφαλίδες, ακόμη και φωτογραφίες, που συχνά στοχεύουν να προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αναγνώστη, επισκιάζοντας κάποτε το ίδιο το κείμενο που ακολουθεί.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

(https://www.youtube.com/watch?v=cZXUjSlo7yw&feature=emb_title)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE