Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωσε τον Δημήτρη Μάμα το Ανώτατο Δικαστήριο, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του, σχετικά με αγωγή που κινήθηκε εναντίον, 20 χρόνια πριν, από ύποπτο μουσικοσυνθέτης για παρενοχλήσεις γυναικών.

Μετά από απόφαση του πρωτόδικου Δικαστηρίου, ο ύποπτος πήρε αποζημιώσεις ύψους €130.000 συν έξοδα, τα οποία αφορούσαν σε δυσφήμιση του από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάμα και του τηλετυπικού σταθμού που εργαζόταν. Συγκεκριμένα κρίθηκε πως τα ρεπορτάζ ήταν «είδος σεναρίου σαπουνόπερας», καθώς υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο καθιστώντας έτσι απόλυτα τρωτό τον τρόπο παρουσίασης μιας είδησης, έστω και κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η απόφαση ανατράπηκε από το Ανώτατο, σημειώνοντας πως «δεν είναι ασυνήθιστο να παρατηρείται σε δημοσιεύματα τίτλοι και επικεφαλίδες, ακόμη και φωτογραφίες, που συχνά στοχεύουν να προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αναγνώστη, επισκιάζοντας κάποτε το ίδιο το κείμενο που ακολουθεί.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

(https://www.youtube.com/watch?v=cZXUjSlo7yw&feature=emb_title)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE