Σύγκρουση ασθενοφόρου με όχημα στη Λευκωσία – Ασθενής μεταφερόταν στο Νοσοκομείο

Σύγκρουση ασθενοφόρου με όχημα στη Λευκωσία – Ασθενής μεταφερόταν στο Νοσοκομείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε στις 13:20 την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο σταυροδρόμι των φώτων τροχαίας της Λεωφόρος Σταυρού στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ασθενοφόρο συγκρούστηκε με όχημα.

Στο ασθενοφόρο βρίσκεται ασθενής για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το όχημα οδηγούσε ηλικιωμένος και επέβαιναν δύο ανήλικα παιδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματίας από την σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.