ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουά-Ματ από Αβέρωφ- Με απόλυτη… μαεστρία κατέκτησε και τη Βουλή

Ρουά-Ματ από Αβέρωφ- Με απόλυτη… μαεστρία κατέκτησε και τη Βουλή

Με στρατηγικές κινήσεις που θυμίζουν καλοδιαβασμένο παίκτη σκάκι, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κατάφερε σε λίγες μόνο ημέρες, να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του.

Μετά την τεράστια νίκη του ΔΗΣΥ στις Βουλευτικές εκλογές και τον καταποντισμό του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου πέτυχε αυτό που φάνταζε -για κάποιους- ακατόρθωτο. Να συμβάλλει καθοριστικά ώστε να εκλεγεί πρόσωπο του κόμματος του, Πρόεδρος της Βουλής.

Η επιλογή της Αννίτας Δημητρίου ως υποψήφιας για τη θέση της ΠτΒ αιφνιδίασε και έπιασε στον ύπνο τα υπόλοιπα κόμματα. Στο προσώπο της Βουλεύτριας του Δημοκρατικού Συναγερμού, είδε όλα τα χαρακτηριστικά που θα του εξασφάλιζαν μία νίκη-περίπατο. 

Έτσι κι έγινε. Η Αννίτα εξελέγη κατά τη δεύτερη ψηφοφορία, εξασφαλίζοντας τις ψήφους του κόμματός της, της ΔΗΠΑ και του ΕΛΑΜ. 

Εμφανώς συγκρατημένη και έχοντας απόλυτη επίγνωση της θέσης που αναλαμβάνει, δεσμεύτηκε να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές, και τόνισε ότι “Είναι απαραίτητη η ανάγκη υπεράσπισης της Δημοκρατίας και των θεσμών’

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τους αντιπάλους του, που δεν κατάφεραν ούτε την ύστατη στιγμή να συνεργαστούν και να επιβάλλουν τους δικούς τους υποψήφιους. 

Ο σωστός ηγέτης φαίνεται στις μεγάλες μάχης. Και ο Αβέρωφ απέδειξε πως είναι γεννημένος για τα δύσκολα.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top