Ντροπή! Ασυνείδητοι μετατρέπουν την Κύπρο σε τεράστιο σκουπιδότοπο - Από κρεβάτια μέχρι λάστιχα παρατούν όπου βρουν

Ντροπή! Ασυνείδητοι μετατρέπουν την Κύπρο σε τεράστιο σκουπιδότοπο -  Από κρεβάτια μέχρι  λάστιχα παρατούν όπου βρουν

Ζούμε στο ομορφότερο νησί της Μεσογείου και κάποιοι προσπαθούν να το μετατρέψουν σε σκουπιδότοπο.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν τα άτομα και οι οργανισμοί που νοιάζονται και καθαρίζουν όσα οι ασυνείδητοι πετούν.


Εθελοντές καθάρισαν σήμερα την περιοχή Ladys Mile στη Λεμεσό. Ο απολογισμός; 250 σακούλια, κρεβάτια, είδη υγιεινής, στρώματα, νιπτήρα, λάστιχα κ.α.


Η λύση δεν είναι να υπάρχουν εθελοντές να τα μαζεύουν αλλά να βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι που τα πετούν.


Μπράβο για την προσπάθεια στο Δήμο Ύψωνα, Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων, τα Κοινοτικά Συμβούλια Ασωμάτου και Ακρωτηρίου, τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια «Mavrides» τους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς «Lets make Cyprus Green» και «Save Your Hood» και το Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Ύψωνα. Μέλη του Σωματείου Διάσωση 1 πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και στήριξαν την όλη εκδήλωση.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook page – Η ΛΕΜΕΣΟΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE