Ανήλικη κατήγγειλε την μητέρα της πως της έδωσε ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 43χρονη

Ανήλικη κατήγγειλε την μητέρα της πως της έδωσε ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 43χρονη

Χειροπέδες σε 43χρονη πέρασε η ΥΚΑΝ, μετά από καταγγελία που έδωσε η ανήλικη κόρη της και ισχυρίζεται πως της έδωσε να καπνίσει ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη κόρη της, η οποία τελεί υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, κατήγγειλε χθες (11/06), στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού πως αρχές του τρέχοντος μήνα, όταν πήγε στο πάρκο για να συνάντηση την μητέρα της, της έδωσε να καπνίσει χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Επίσης, η 16χρονη ισχυρίστηκε στις Αρχές πως το συγκεκριμένο γεγονός είχε γίνει και στο παρελθόν, όταν ακόμη διέμενε μαζί με την μητέρα της.

Να σημειωθεί πως η 43χρονη είναι γνωστή στην ΥΚΑΝ για άλλες υποθέσεις, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή της για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE