Τροχαίο στην Επαρχία Λευκωσίας - Έξι πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στην Επαρχία Λευκωσίας - Έξι πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 12 Ιουνίου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί, στον δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου πλησίον του Μιτσερού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο ένα όχημα βρισκόταν 80χρονη μαζί με την οικιακή βοηθό της, και στο δεύτερα 4 άτομα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Να σημειωθεί πως οι τραυματίες φαίνεται τραυματίστηκαν ελαφριά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE