ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του - Αίσιο τέλος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του  - Αίσιο τέλος

Βοήθεια για να επιστρέψουν στη στεριά, παρείχαν μέλη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, σε άνδρα και στο παιδί του, που είχαν χάσει τον έλεγχο του θαλάσσιου σκάφους τους, το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Η πληροφορία για το ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Μαρίνας Λεμεσού, λήφθηκε στη Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και άκατος της Λιμενικής απέπλευσε άμεσα για εντοπισμό του.

Δέκα λεπτά αργότερα το πλήρωμα της αστυνομικής ακάτου εντόπισε το θαλάσσιο σκάφος, στο οποίο βρίσκονταν 42χρονος και το παιδί του, τους οποίους και οδήγησαν μαζί με το σκάφος τους, στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.