ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του - Αίσιο τέλος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του  - Αίσιο τέλος

Βοήθεια για να επιστρέψουν στη στεριά, παρείχαν μέλη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, σε άνδρα και στο παιδί του, που είχαν χάσει τον έλεγχο του θαλάσσιου σκάφους τους, το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Η πληροφορία για το ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Μαρίνας Λεμεσού, λήφθηκε στη Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και άκατος της Λιμενικής απέπλευσε άμεσα για εντοπισμό του.

Δέκα λεπτά αργότερα το πλήρωμα της αστυνομικής ακάτου εντόπισε το θαλάσσιο σκάφος, στο οποίο βρίσκονταν 42χρονος και το παιδί του, τους οποίους και οδήγησαν μαζί με το σκάφος τους, στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE