Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την μεγάλη επιστροφή των νυχτερινών κέντρων αναψυχής απόλαυσαν οι Κύπριοι.

Μια επιστροφή που περίμεναν τόσο και οι θαμώνες αλλά περισσότερο οι ιδιοκτήτες των υποστατικών, τα περισσότερα εκ’ των οποίων ήταν κλειστά από τον περασμένο Μάρτιο.

Χθες (13/06), ήταν το πρώτο Σάββατο μετά την επαναλειτουργία τους αλλά επίσης και το πρώτο Σάββατο που δεν υπήρχε ‘κέρφιου’ (απαγόρευση κυκλοφορίας) έτσι όλη πήγαν να απολαύσουν το ποτό τους χωρίς το άγχος ότι πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE