Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την μεγάλη επιστροφή των νυχτερινών κέντρων αναψυχής απόλαυσαν οι Κύπριοι.

Μια επιστροφή που περίμεναν τόσο και οι θαμώνες αλλά περισσότερο οι ιδιοκτήτες των υποστατικών, τα περισσότερα εκ’ των οποίων ήταν κλειστά από τον περασμένο Μάρτιο.

Χθες (13/06), ήταν το πρώτο Σάββατο μετά την επαναλειτουργία τους αλλά επίσης και το πρώτο Σάββατο που δεν υπήρχε ‘κέρφιου’ (απαγόρευση κυκλοφορίας) έτσι όλη πήγαν να απολαύσουν το ποτό τους χωρίς το άγχος ότι πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE