ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποσύρεται η Αννίτα Δημητρίου από την κούρσα των εκλογων
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη συνάντηση της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Παμπορίδη, στα γραφεία του κόμματος στην Πινδάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η νεαρή ισχυρίζεται πως γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς περπατούσε στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Πάφο, κατευθυνόμενη στο διαμέρισμα της, άγνωστος άνδρας την πλησίασε και συνουσιάστηκε μαζί της χωρίς την θέληση της.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η καταγγελία έγινε γύρω στις 6 το πρωί σε Αστυνομικό σταθμό της Πάφου.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως πρόκειται μάλλον για αλλοδαπό ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών, μελαχρινό, με κοντά μαύρα μαλλιά, κανονικής σωματικής διάπλασης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




