Survivor: Αποχώρησε με κλάματα η Καρολίνα Καλύβα - BINTEO

Survivor: Αποχώρησε με κλάματα η Καρολίνα Καλύβα - BINTEO

Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση στο Survivor και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα κι Ελένη Χαμπέρη διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Με το ριάλιτι να έχει αλλάξει αρκετά και με τους αγώνες ασυλίας να έχουν αυξηθεί, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους παίκτες που έχουν απομείνει. Αρχικά την περασμένη Κυριακή το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης που έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα ενώ την επόμενη ημέρα την κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έδωσε ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. Την Τρίτη ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που πήρε την ασυλία κι έδωσε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και μία από τις παραπάνω θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι, η Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που όλοι ήταν ενωμένοι και της έδωσαν μια αγκαλιά, όταν ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE