Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, ηλικίας 21 ετών.

Ο 21χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 145 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Σήμερα ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς, γιατί επέτρεψε στον 21χρονο να οδηγήσει το εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ είχε στερημένη άδεια οδήγησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE