Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, ηλικίας 21 ετών.

Ο 21χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 145 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Σήμερα ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς, γιατί επέτρεψε στον 21χρονο να οδηγήσει το εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ είχε στερημένη άδεια οδήγησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE