Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Χειροπέδες σε 21χρονο για τροχαία αδικήματα - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο ενώ είχε στερημένη άδεια

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, ηλικίας 21 ετών.

Ο 21χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 145 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Σήμερα ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς, γιατί επέτρεψε στον 21χρονο να οδηγήσει το εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ είχε στερημένη άδεια οδήγησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» : «Μια λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες είναι το «Όχι» - Φωτογραφία

Το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» : «Μια λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες είναι το «Όχι» - Φωτογραφία

Ο Επισμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος με περισσότερες από 1.500 ώρες σε μαχητικά F-16 είναι αυτός που έχει αναλάβει την πραγματοποίηση της επίδειξης του «ΖΕΥΣ» την 28η Οκτωμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE