Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο στην Λεμεσό – Δραπέτευσε ο ένας από τους πέντε και οι υπόλοιποι κατέληξαν Νοσοκομείο

Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο στην Λεμεσό – Δραπέτευσε ο ένας από τους πέντε και οι υπόλοιποι κατέληξαν Νοσοκομείο

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουνίου στην Λεμεσό, μετά από τροχαία σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Στο ένα όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί, ενώ στο δεύτερο ένας Κύπριος, οι οποίοι μετά την σύγκρουση άρχισαν να τσακώνονται.

Στη συνέχεια στο σημείο έσπευσαν ακόμη δύο Κύπριοι και προκλήθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ των πέντε προσώπων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και συνέλαβαν τα πέντε πρόσωπα, με τον ένα Κύπριο να καταφέρνει να δραπετεύσει των Αρχών.

Οι υπόλοιποι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε μικροτραυματισμούς λόγω της συμπλοκής και στη συνέχεια έλαβαν εξητήριο.

Σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για έκδοση της προσωποκρατησης τους, ενώ αναζητείται ο Κύπριος που ξέφυγε.

Για την υπόθεση συνεχίζει της εξετάσεις ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE