Σε στάση εργασίας την 28η Ιουνίου τα αστικά ταξί Λευκωσίας

Σε στάση εργασίας την 28η Ιουνίου τα αστικά ταξί Λευκωσίας

Το ΔΣ του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι την 28η Ιουνίου, από τις 07:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η στάση εργασίας έχει αποφασιστεί επειδή επιλεκτικά έχουν αγνοηθεί τα προηγούμενα καλέσματα και οι ανησυχίες του Συνδέσμου για τον κλάδο.
 
Προστίθεται ότι ο κλάδος ταλαιπωρείται άδικα μη έχοντας τη κατάλληλη στήριξη στην υλοποίηση πρακτικών μέτρων συνοδευόμενη από πολιτικές αποφάσεις.

KYΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.