Στη φυλακή επειδή αρνήθηκαν... δωρεάν χάμπουργκερ σε αστυνομικούς

Στη φυλακή επειδή αρνήθηκαν... δωρεάν χάμπουργκερ σε αστυνομικούς

Πακιστανοί αστυνομικοί συνέλαβαν τους 19 υπαλλήλους μιας αλυσίδας ταχυφαγείου, που αρνήθηκαν να τους δώσουν δωρεάν χάμπουργκερ, ανέφεραν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο οι ενδιαφερόμενοι, στην πλειονότητά τους φοιτητές.

Οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα φαστ φουντ Johnny & Jugnu, στην πόλη της Λαχώρης (ανατολικά), χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τις κουζίνες και τους πελάτες τους για να περάσουν επτά ώρες στη φυλακή, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στην ομάδα του εστιατορίου μας, όμως θέλουμε να είναι η τελευταία», επισήμανε η αλυσίδα, σε ένα δελτίο τύπου, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το προσωπικό αρνήθηκε το «αίτημα ενός πολύ ξεχωριστού πελάτη»
, διευκρινίζεται.

Μπροστά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η υπόθεση, εννέα αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα χθες, έγραψε σε τουίτ ο Ινάμ Γκάνι, ένας αξιωματικός της επαρχιακής αστυνομίας. «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», τόνισε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE