Οι ΗΠΑ προσφέρουν βοήθεια 115 εκ. δολαρίων στο Ελ Σαλβαδόρ

Οι ΗΠΑ προσφέρουν βοήθεια 115 εκ. δολαρίων στο Ελ Σαλβαδόρ

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να χορηγήσει οικονομική βοήθεια 115 εκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές του Ελ Σαλβαδόρ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο κρατών για την επιβράδυνση των μεταναστευτικών ροών από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής.

Αυτό ανακοίνωσε χθες η Σαμάνθα Πάουερ, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE