Εξέφρασε δημόσια την επιθυμία ν’ αποχωρήσει ο Κ. Ιωάννου - «Είναι απόφαση του Προέδρου»

Εξέφρασε δημόσια την επιθυμία ν’ αποχωρήσει ο Κ. Ιωάννου - «Είναι απόφαση του Προέδρου»

Την επιθυμία του όπως αποχωρήσει από τη θέση του Υπουργού Υγείας, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο Υπουργός Υγείας μίλησε στην εκπομπή του Ant1 «Μέρα μεσημέρι», τονίζοντας έχει εκφράσει κάποιες απόψεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε πως «θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας όπως πάντοτε, έχω εκφράσει την επιθυμία μου να αποχωρήσω από τη θέση του Υπουργού Υγείας. Θεωρώ ότι έχω υλοποιήσει τον βασικό στόχο μας που ήταν το ΓεσΥ. Εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί και ανταποκρίνεται. Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε κάτι άλλο για το αν έχω προτείνει κάποιον άλλο σε αυτή τη θέση. Είναι απόφαση του Προέδρου αν θα αποδεχθεί αυτό που του είπα. Αυτό που χρειάζεται είναι επιμονή και υπομονή για να έχει κάποιος αυτή τη θέση».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE