Αυτοί οι δύο Άγγλοι αναστάτωσαν την Λήδρας το απόγευμα– Η παραλίγο σύλληψη και η τρελή photo με Κύπρια παρουσιάστρια

Αυτοί οι δύο Άγγλοι αναστάτωσαν την Λήδρας το απόγευμα– Η  παραλίγο σύλληψη και η τρελή photo με Κύπρια παρουσιάστρια

Δύο θεότρελοι Βρετανοί κατάφεραν να αναστατώσουν την εμπορική οδό Λήδρας στη Λευκωσία, προκαλώντας το γέλιο σε ορισμένους περαστικούς και εκνευρισμό σε κάποιους άλλους.

Το αγαπημένο σπορ μία μεγάλης μερίδας Βρετανών είναι η κατανάλωση μπύρας και δεν περιμένουν το βράδυ μέχρι να αρχίσουν, αφού ξεκινάνε να πίνουν από το πρωί, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε περίοδο διακοπών.  

Βγαίνοντας για βόλτα στην παλιά πόλη με την μικρή της ανιψιά, η όμορφη παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Iακωβίδου έπεσε πάνω σε δύο χαρούμενους Άγγλους, που φορούσαν γυναικεία μαγιό και τραγουδούσαν.

Οι δύο Βρετανοί έτρεξαν προς το μέρος της, ζητώντας της να βγάλει φωτογραφία μαζί τους. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν μάλιστα και η σύζυγος του ενός εκ των δύο.

Η Ελπίδα σοκαρισμένη (με την καλή έννοια) και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της, τους έκανε το χατίρι να ποζάρει μαζί τους, διακωμωδώντας την όλη κατάσταση.

Λίγο αργότερα όπως μάθαμε, αστυνομικοί που έλαβαν γνώση του γεγονότος και έφτασαν στη σκηνή για να προχωρήσουν σε σύλληψη των δύο ταραξιών , στους οποίους έγινε τελικά  παρατήρηση και έτσι το show έγραψε τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE