ΠΑΡΑ-THEMA

Αυτοί οι δύο Άγγλοι αναστάτωσαν την Λήδρας το απόγευμα– Η παραλίγο σύλληψη και η τρελή photo με Κύπρια παρουσιάστρια

Αυτοί οι δύο Άγγλοι αναστάτωσαν την Λήδρας το απόγευμα– Η  παραλίγο σύλληψη και η τρελή photo με Κύπρια παρουσιάστρια

Δύο θεότρελοι Βρετανοί κατάφεραν να αναστατώσουν την εμπορική οδό Λήδρας στη Λευκωσία, προκαλώντας το γέλιο σε ορισμένους περαστικούς και εκνευρισμό σε κάποιους άλλους.

Το αγαπημένο σπορ μία μεγάλης μερίδας Βρετανών είναι η κατανάλωση μπύρας και δεν περιμένουν το βράδυ μέχρι να αρχίσουν, αφού ξεκινάνε να πίνουν από το πρωί, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε περίοδο διακοπών.  

Βγαίνοντας για βόλτα στην παλιά πόλη με την μικρή της ανιψιά, η όμορφη παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Iακωβίδου έπεσε πάνω σε δύο χαρούμενους Άγγλους, που φορούσαν γυναικεία μαγιό και τραγουδούσαν.

Οι δύο Βρετανοί έτρεξαν προς το μέρος της, ζητώντας της να βγάλει φωτογραφία μαζί τους. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν μάλιστα και η σύζυγος του ενός εκ των δύο.

Η Ελπίδα σοκαρισμένη (με την καλή έννοια) και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της, τους έκανε το χατίρι να ποζάρει μαζί τους, διακωμωδώντας την όλη κατάσταση.

Λίγο αργότερα όπως μάθαμε, αστυνομικοί που έλαβαν γνώση του γεγονότος και έφτασαν στη σκηνή για να προχωρήσουν σε σύλληψη των δύο ταραξιών , στους οποίους έγινε τελικά  παρατήρηση και έτσι το show έγραψε τέλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top