Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Πέραν του ενός τόνου από ντομάτες (1,096 κιλά), εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα, μετά από έρευνα που έγινε σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας.


Οι ντομάτες φαίνεται να έχουν προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές και εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου.


Πέρα του εντοπισμού της πιο πάνω ποσότητας, έρευνες έγιναν σε διάφορες άλλες οικίες και υποστατικά στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.


Η πιο πάνω ποσότητα ντοματών κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE