Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Πέραν του ενός τόνου από ντομάτες (1,096 κιλά), εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα, μετά από έρευνα που έγινε σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας.


Οι ντομάτες φαίνεται να έχουν προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές και εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου.


Πέρα του εντοπισμού της πιο πάνω ποσότητας, έρευνες έγιναν σε διάφορες άλλες οικίες και υποστατικά στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.


Η πιο πάνω ποσότητα ντοματών κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE