ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάσωση δύο αντρών που έκαναν kitesurfing - «Να μπουν κανόνες ειδάλλως θα θρηνήσουμε θύματα»

Διάσωση δύο αντρών που έκαναν kitesurfing  - «Να μπουν κανόνες ειδάλλως θα θρηνήσουμε θύματα»

Σε δύο περιστατικά ανταποκρίθηκε σήμερα η ναυαγοσωστική μονάδα Λεμεσού, του ΛΕΜ 9 ( ΚΟΤ) και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για άτομα που αθλούνταν με kitesurfing.


Σύμφωνα με Ναυαγοσωστικη Μοναδα Λεμεσου γύρω στις 5 το απόγευμα άντρας που έκανε kitesurf ζήτησε βοήθεια , άμεσα οι ναυαγοσώστες μας με την συνδρομή του σκάφους έβγαλαν τον άντρα στην στεριά, αμέσως μετά οι ναυαγοσώστες μας είδαν άντρα να είναι κάτω από το kitesurf και να παρασέρνετε από τον άνεμο και αφού τον προσέγγισαν τον μετέφεραν στην στεριά. «Ο συγκεκριμένος ήταν εξαντλημένος και η επέμβαση των ναυαγοσωστών μας ήταν σωτήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ναυαγοσωστικής μονάδας Λεμεσού.
Έκκληση τους προς το κοινό «σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί»


Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλον θα ζητήσουν συνάντηση τόσο με την Λιμενική Αστυνομία όσο και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για θέσπιση κανόνων «ειδάλλως θα θρηνήσουμε θύματα»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top