Πάφος: 30χρονος όρμηξε σε αστυνομικό - Βρισιές και επίθεση σε δημόσια θέα

Πάφος: 30χρονος όρμηξε σε αστυνομικό - Βρισιές και επίθεση σε δημόσια θέα

Υπόθεση δημόσιας εξύβρισης, πρόκληση ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την νόμιμη σύλληψη διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στα Γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνελήφθη από μέλη της ΥΑΜ αλλοδαπός 30 ετών αιτητής πολιτικού ασύλου ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κύπρο για το αυτόφωρο αδίκημα της ανησυχίας.

Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων ανακρίθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς όπου και κρατήθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE