Πάφος: 30χρονος όρμηξε σε αστυνομικό - Βρισιές και επίθεση σε δημόσια θέα

Πάφος: 30χρονος όρμηξε σε αστυνομικό - Βρισιές και επίθεση σε δημόσια θέα

Υπόθεση δημόσιας εξύβρισης, πρόκληση ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την νόμιμη σύλληψη διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στα Γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνελήφθη από μέλη της ΥΑΜ αλλοδαπός 30 ετών αιτητής πολιτικού ασύλου ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κύπρο για το αυτόφωρο αδίκημα της ανησυχίας.

Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων ανακρίθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς όπου και κρατήθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE