Ελευθερία Ελευθερίου: Η ενόχλησή της για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Ελευθερία Ελευθερίου: Η ενόχλησή της για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Δεν θέλει και πολύ, ένα μόνο δημοσίευμα μια φωτογραφία σε δημόσια εμφάνιση ήταν αρκετά για να χρεώσουν στην Ελευθερία Ελευθερίου νέα σχέση.

Η τραγουδίστρια και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Ρουκουνάκης βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο θέατρο Άλσος όπου πήγαν να δουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου πάντως διέψευσε την είδηση με έντονο μάλιστα τρόπο, μέσα από τα προσωπικά της social media. Η τραγουδίστρια ανάρτησε τα δημοσιεύματα γράφοντας: «Όπα τι έγινε ρε παιδιά; Πότε; Που; Πως; Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή».


Με αυτό τον τρόπο η Κύπρια τραγουδίστρια διέψευσε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον νεαρό ποδοσφαιριστή…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE