Ελευθερία Ελευθερίου: Η ενόχλησή της για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Ελευθερία Ελευθερίου: Η ενόχλησή της για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Δεν θέλει και πολύ, ένα μόνο δημοσίευμα μια φωτογραφία σε δημόσια εμφάνιση ήταν αρκετά για να χρεώσουν στην Ελευθερία Ελευθερίου νέα σχέση.

Η τραγουδίστρια και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Ρουκουνάκης βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο θέατρο Άλσος όπου πήγαν να δουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου πάντως διέψευσε την είδηση με έντονο μάλιστα τρόπο, μέσα από τα προσωπικά της social media. Η τραγουδίστρια ανάρτησε τα δημοσιεύματα γράφοντας: «Όπα τι έγινε ρε παιδιά; Πότε; Που; Πως; Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή».


Με αυτό τον τρόπο η Κύπρια τραγουδίστρια διέψευσε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον νεαρό ποδοσφαιριστή…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE