Δύσκολες ώρες για τον Εφραίμ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον Εφραίμ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Τον μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή του καθώς τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του δίνει ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, Εφραίμ.

Σημειώθηκε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του Εφραίμ ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορωνοϊό.

Ο 64χρονος ηγούμενος νοσηλεύεται από τα τέλη Μαΐου καθώς διαγνώστηκε θετικός με λοίμωξη covid-19. Στη συνέχεια, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί όπερ και εγένετο στις 4 Ιουνίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αναπνευστική ανεπάρκεια που εμφάνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE