Υπό κράτηση 29χρονος για υπόθεση απόπειρας κλοπής καταλύτη από όχημα

Υπό κράτηση 29χρονος για υπόθεση απόπειρας κλοπής καταλύτη από όχημα

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος για υπόθεση που αφορά την απόπειρα κλοπής καταλύτη από σταθμευμένο όχημα, στην Πάφο, με τις αρχές να σκοπεύουν να ανακρίνουν τον ύποπτο και για άλλη πρόσφατη υπόθεση κλοπής 44 καταλυτών οχημάτων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κακόβουλης ζημιάς και απόπειρα κλοπής καταλύτη από όχημα το οποίο εβρίσκετο σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο, συνελήφθη χθες 29χρονος ομοεθνής μόνιμος κάτοικος Πάφου.Το αδίκημα διεπράχθη στις 10 Ιουνίου του 2021. 

Ανακρινόμενος ο 29χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο ύποπτος ωστόσο θα ανακριθεί και για άλλης παρόμοιας φύσης υπόθεση κλοπής καταλυτών από οχήματα, με κυριότερη υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ  Πάφου που διεπράχθη στις 14 Ιουνίου όταν από υποστατικό εμπορίας μετάλλων στην Βιομηχανική περιοχή Τρεμιθούσας κλάπηκαν 44 καταλύτες οχημάτων συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE