Παρανάλωμα του πυρός εξοχική κατοικία - Ψάχνουν τα αίτια Αστυνομία και Πυροσβεστική

Παρανάλωμα του πυρός εξοχική κατοικία - Ψάχνουν τα αίτια Αστυνομία και Πυροσβεστική

Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν Αστυνομία και Πυροσβεστική για την φωτιά που εκδηλώθηκε χτες στις 19:30 σε εξοχική κατοικία στην κοινότητα Βρέτσια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  φωτιά εκδηλώθηκε σε εσωτερικό μέρος εξοχικής κατοικίας στην κοινότητα Βρέτσια ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου 53 ετών.

Για την κατάσβεση της έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η σκηνή αποκλείστηκε και συνεχίζονται με το φως της ημέρας οι εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. 

Από την φωτιά καταστράφηκε πλήρως το εσωτερικό μέρος της κατοικίας, ωστόσο το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου και την πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE