Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον νεκρό άνδρα εντόπισαν πολίτες σε παγκάκι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο.

Τον νεκρό άνδρα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται η άφιξη των ιατροδικαστών για να διαφανούν τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αρχικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άνδρας είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE