Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον νεκρό άνδρα εντόπισαν πολίτες σε παγκάκι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο.

Τον νεκρό άνδρα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται η άφιξη των ιατροδικαστών για να διαφανούν τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αρχικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άνδρας είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE