Τους χρωστούσε και τον ξυλοκόπησαν στο σπίτι του στην Λάρνακα – Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής ανάμεσα στους ύποπτους

Τους χρωστούσε και τον ξυλοκόπησαν στο σπίτι του στην Λάρνακα – Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής ανάμεσα στους ύποπτους

Επίθεση λόγω χρωστούμενων δέχθηκε άνδρας την Τρίτη 15 Ιουνίου στην Λάρνακα, από τρία πρόσωπα που εισέβαλαν στην οικία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, τα τρία πρόσωπα μετέβησαν από την Λευκωσία στην Λάρνακα και εισέβαλαν στο σπίτι άνδρα χτυπώντας τον. Μάλιστα το ένα από τα τρία πρόσωπα της υπόθεσης ήταν και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τους ΚΕΚΚ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι του έχουν προκληθεί μώλωπες και εκδορές, με αποτέλεσμα την πραγματική σωματική βλάβη.

Όπως ο ίδιος ανάφερε σε καταγγελία στην Αστυνομία, τους χρωστούσε το ποσό των 7,000 ευρώ και του το ζητούσαν με τόκους.

Δύο από τους τρεις υπόπτους συνελήφθησαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου και στην συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Για την υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας και τρίτος ύποπτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE