Υπό κράτηση 27χρονος για εμπρησμό κατοικίας στα Βρέτσια

Υπό κράτηση 27χρονος για εμπρησμό κατοικίας στα Βρέτσια

Υπόθεση εμπρησμού εξοχικής κατοικίας στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά στην εξοχική κατοικία, στο χωριό Βρέτσια της επαρχίας Πάφου, εκδηλώθηκε γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι η πυρκαγιά στην κατοικία τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη τη Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου υπόπτου, για τη σύλληψη του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα. Αυτός συνελήφθη γύρω στις 11.40 σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE